Distrikt 101GD

Kondoleanser - Minnesgåva genom Lions Cancerforskningsfond

Vill ni hedra den bortgångne genom en minnesgåva till Lions Cancerforskningsfond kan ni göra det genom att följa länken till Lions Cancerforskningsfonds hemsida och fylla i era uppgifter så kommer ett minnesbrev att skickas till den address ni önskar.

Lions Cancerforskningsfond

Lionsklubbarna Mellansverige har byggt upp en fond vars syfte är att stödja all forskning som kan bidra till att lösa cancersjukdomars gåta. Miljonbidrag delas årligen ut till forskning vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och Universitetssjukhuset i Örebro. Sedan starten 1984 har 104 miljoner utbetalats i forskningsanslag. Fondens omkostnader var föregående år 1,4 % av insamlade medel som bekostnades av räntemedel.

Gåvor och donationer
Man kan ge gåvor och donationer till Lions genom att sätta in pengar på bankgiro 703-2188. Pengarna går då till något av våra pågående projekt i distriktet.

Inloggning

Besökare